Srbija

Devojčica (18) koja je prodata za 600 € i silovana, nosi traume i iz prethodnog ugovorenog braka

Selo margita
Foto: Goran Srdanov / Nova.rs

Stravičan zločin je početkom februara potresao žitelje opštine Plandište, kada se raširila vest da je njihova sugrađanka D.M. (18) silovana od strane oca i sina, kojima je navodno porodica prodala mladu u okviru ugovorenog braka, iako to njeni roditelji negiraju.

Još strašniji su  navodi da je ova devojka kao maloletnica već bila u ugovorenom braku, gde je takođe bila žrtva seksualnog predatora i da zbog tih događaja ima ozbiljne psihičke probleme.

Devojka navodno prodata zlostavljačima za 600 evra

U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu juče su saslušani Marjan J. (42) i Nedeljko J. (22), otac i sin iz naselja Margita, opština Plandište, koji se terete za silovanje devojke D. M. (18).

Posle saslušanja, Tužilaštvo je tražilo da se obojici osumnjičenih odredi pritvor do 30 dana kako boravkom na slobodi ne bi uticali na svedoke, što je i prihvaćeno od strane suda, piše Nova.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Marjan J. i Nedeljko J. su osumnjičeni da su 2. i 3. februara, u Margiti, upotrebom sile i uz pretnje, prinudili devojku na obljubu.

Nekoliko dana pre incidenta, otac i sin su zajedno došli kako bi isprosili D. M. za snaju, odnosno suprugu. Nezvanično, devojka nije želela da se uda, ali su Marjan J. i Nedeljko J. roditeljima buduće mlade za nju dali kaparu.

– Budući svekar je, navodno, pre oko nedelju dana, za mladu dao 600 evra kapare – navodi izvor iz istrage.

Nestanak devojke prijavila baba

Iako se bunila i nije htela da se udaje, D. M. je nakon toga, na silu, odvedena iz roditeljske u mladoženjinu kuću.

Tamo je usledio pakao. Posle verbalnog vređanja i fizičkog maltretiranja, budući svekar i mladoženja, primoravali su je i na seksualne odnose, koje ona nije želela i maksimalno se opirala.

Ali, Marjan J. i njegov sin su bili jači i iskoristili su nemoć nesrećne devojke. Ipak, D. M. je nekako uspela da im pobegne i vrati se kući i roditeljima. Nakon toga prijavila je oca i sina za silovanje.

Nestanak D. M. policiji je prijavila njena baba u petak, oko 17.30. Tom prilikom je policiji rekla da je unuka dan ranije otišla od kuće i da je čula da su je protiv njene volje odvela dvojica muškaraca iz jednog sela kod Plandišta.

Pre nekoliko godina već bila u ugovorenom braku i preživela strašnu traumu

Da stvar bude još strašnija, nesrećna devojka je navodno već preživela silovanje pre nekoliko godina, zbog čega vuče ozbiljne psihičke probleme.

Kako kaže dobro obavešteni izvor Novosti, D. M. je već bila u jednom ugovorenom braku dok je bila maloletna i tada je, navodno, takođe bila silovana.

Sada su je roditelji ponovo “prodali” za 600 evra, nakon čega je doživela još goru traumu.

Da je reč o ugovorenom braku izjavili su silovatelji nakon hapšenja, dok njeni roditelji to negiraju.

Izvori: Nova, Novosti

Otac i sin došli da isprose devojku(18) u Plandištu, pa je oteli i dva puta silovali

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link