Nova vest
Tenis

Utorak, 07.02.2023.

09:15

Beker se vraća u nemački tenis

Boris Beker je u decembru izašao iz zatvora u Engleskoj i uskoro bi mogao da se vrati starom poslu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Beker se vraća u nemački tenis
Foto: Profimedia/AlexanderNeis/Eibner-Pressefoto

Kako prenosi "Bild", velike su šanse da se trostruki šampion Vimbldona vrati na mesto direktora muškog tenisa pri Nemačkoj teniskoj asocijaciji.

Beker je tu funkciju obavljao godinama pre nego što je poslat na odsluženje kazne u Engleskoj.

Šestostruki grend slem šampion i bivši broj jedan je proteklog vikenda bio u timskom boksu na Dejvis kup susretu u Triru u kojem su Nemci poraženi od Švajcarske (2:3).

On je tu pozvan "kao prijatelj tima".

"Borili smo se jako i ostavili sve na terenu", poručio je Beker preko Instagrama.

Najbolji nemački teniser, Aleksander Zverev je u izjavi za "Bild" rekao da je sve moguće, a primećeno je kako je tešio igrače po završetku meča.

"Borisa čekamo širom otvorenih ruku. On zna kako se to radi. Nije bitno da li su u pitanju igrači, treneri, Savez ili bilo ko drugi, on može da pomogne svuda", rekao je Zverev.

I Oskar Ote je sličnog mišljenja.

"Dao mi je neke prilično dobre savete tokom zagrevanja. To mnogo pomaže. Ima mnogo iskustva, svi smo srećni što se vratio", poručio je Ote.

Zverev je trenutno na 14. mestu, Oskar Ote je 80, a Danijel Altmajer na 91. mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

20 h

U fokusu

Vidi sve