Dačić: Razgovarao sam sa Vučićem

07.02.2023

14:11

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije i SNS, juče je na sastanku vrha Srpske napredne stranke najavio da je spreman da izađe ponovo na izbore

Dačić: Razgovarao sam sa Vučićem
Ivica Dačić - Copyright AP Photo/Burhan Ozbilici

Predsednik Socijalističke parije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas Tanjugu da je razgovarao sa predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem.

“Kao što sam i ranije rekao, Socijalistička partija Srbije i ja lično apsolutno podržavamo Aleksandra Vučića, jer vodi politiku od vitalnog značaja za nacionalne i državne interese i budućnost Srbije”, rekao je Dačić.

Dačić je najavio da će sutra nastaviti razgovore o najvažnijim temama u ovom teškom i odlučujućem periodu za našu državu i narod.

“Ponosni smo na sve rezultate koji su postignuti za 11 godina naše saradnje”, poručio je Dačić.

Podsetimo, predsednik Srbije i SNS, juče je na sastanku vrha Srpske napredne stranke najavio da je spreman da izađe ponovo na izbore, kao kandidat za premijera, ali da neće da trpi ucene ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara. 

Potom je u javnost procurio snimak poslanika SPS-a, Zvonimira Stevića, kako tokom rasprave o Kosovu i Metohiji u Skupštini Srbije, gledao film za odrasle na mobilnom telefonu. Na zahtev lidera SPS-a Ivice Dačića, Stević je podneo ostavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike