Najnovije vesti
Vesti Beograd
Drama zbog objave na društvenim mrežama: Navodno je neko PUCAO NA AUTOBUS PUN PUTNIKA NA LINIJI 95, evo šta kažu u MUP-u (VIDEO)

Drama zbog objave na društvenim mrežama: Navodno je neko PUCAO NA AUTOBUS PUN PUTNIKA NA LINIJI 95, evo šta kažu u MUP-u (VIDEO)

Putnici u autobusu na liniji 95 tvrde da su bili svedoci pucnjave dok je vozilo bilo puno putnika, a napravljen je i snimak sa, kako tvrde, rupama od projektila.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
ING_pucano_autobus_Beograd_vesti_blic_safe_JD_bb.jpg
ING_pucano_autobus_Beograd_vesti_blic_safe_JD_bb.jpg

U pitanju je trasa koja vodi od beogradskog naselja Borča 3 do Novog Beograda.

Blic preporučuje

Navodno su se čula tri pucnja, a glas koji se čuje na objavljenom snimku dodaje da su deca koja su se zatekla tu, bila u šoku. Na sreću, kažu, povređenih nije bilo.

Na snimku možemo čuti muškarca koji pokazuje gde je ušao, a gde navodno izašao metak, pritom pokazujući mesto gde je sedeo on, a gde njegova drugarica.

U opisu ove objave stoji sledeće.

- Moja sestričina je ta devojka, pucano je nasumično. Uviđaj je trajao dva sata, za sada se još ništa ne zna, a i ne verujem da će se išta i uraditi. Milimetar pored glave je prošao metak. Prvo je došla policija iz bloka, pa intervetna je kružila i onda su čekali iz 29-tog da dodju. Uzete su izjave i rekli su da će navodno javiti - naveo je autor snimka.

Ono što je čudno, to je što su rupe na staklu prilično velike, jedna je prečnika oko 10, a druga oko 30 centimetara.

Ništa ne ukazuje na oštećenja od vatrenog oružja

U MUP-u i u dva nadležna tužilištva, koje je "Blic" kontakirao, kažu nam da ni do kakve pucnjave nije došlo. U GSP-u su nam takođe rekli da nemaju prijavljenu pucnjavu u njihovim vozilima.

U MUP-u potvrđuju da je sinoć oko 23.30 došlo do oštećenja na gradskom autobusu na liniji 95, međutim, kako pokazuju prvi podaci, ona nisu nastala od vatrenog oružja.

"Sve se desilo na Novom Beogradu, na raskrsnici ulica Nehruova i Evropska. Vozač autobusa na liniji 95 prijavio je da je čuo pucanj i kada je stao, uočio je oštećenje bočnih stakala sa obe strane autobusa. Patrola je odmah izašla na lice mesta, a povređenih nije bilo", nezvanično saznaje Blic.

Kako dalje saznajemo, oštećena su bočna stakla na obe strane autobusa između prednjih i srednjih vrata.

"Troje putnika je izjavilo da su čuli nekoliko pucnjeva, nakon čega su primetili oštećenja na bočnim staklima autobusa. Metak nije pronađen. Istraga je u toku", saznaje "Blic".