On će biti „konkurencija“ Dijabateu: Partizan prekomandovao Jevremovića u prvi tim!

Radi se o jednom od najtalentovanijih igrača u Omladinskoj školi, koji je na zimskim pripremama skrenuo pažnju na sebe

Odlazak Aleksandra Lutovca u austrijski Rid (danas će proći lekarske preglede i potpisati ugovor) neće napraviti probleme Partizanu, jer crno-beli još od zimskih priprema tima u Turskoj imaju jasnu viziju ko će u budućnosti, uz Fusenija Dijabatea, pokrivati poziciju desnog krila. Radi se o ekstra talentovanom Janku Jevremoviću (18), momku školovanom u sportskom centru u Zemunu, koji će odmah biti prekomandovan u prvi tim i imati priliku da se nameće treneru Gordanu Petriću.

Jevremović je ove zime nagrađen za izuzetan napredak i, po preporuci čelnika omladinske škole, ali i “aminu” trenera Petrića, našao se na spisku seniora za zimske pripreme u Beleku, gde nije bio jedan od igrača koji “popunjavaju” broj, nego je skrenuo pažnju velikim potencijalom. Dobrio je veliku minutažu, uspeo da se upiše u strelce i bilo je jasno da crno-beli već pripremaju novog igrača za budućnost.

Po povratku u Beograd, trener Petrić je odlučio da vrati krilnog napadača u omladinsku selekciju, kako bi imao kontinuitet utakmica u nogama, ali i pomogao saigračima u borbi za titulu, što se u tom uzrastu u Humskoj čeka desetak godina, a i tim pre što ove sezone nosi veliku težinu plasmana u Ligu šampiona.

Uz to je postojala ideja da Jevremović trenira sa vršnjacima, a da, kada se otvori mogućnost, bude pozivan i na mečeve prvog tima, kako bi debitovao u seniorskom fudbalu. Rekosmo već da je odlazak Lutovca samo malo “modifikovao” plan, te će mladi fudbaler biti vraćen u seniorski pogon sa kojim će sve vreme trenirati, dok će sa druge strane igrati mečeve za omladince (kada nije u protokolu prvog tima) i čekati priliku kod Gordana Petrića.

Pisali smo već tokom priprema Partizana u Turskoj o Jevremoviću, momku koji je u Humsku stigao iz Trstenika, zahvaljujući Goranu Arnautu, zameniku direktora Omladinske škole, da bi potom kao jedan od najtalentovanijih izdanaka, koji je minule jeseni pravio ozbiljnu razliku u svom uzrastu, dobio priliku da se dokazuje u najjačoj selekciji…

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.