07. februar  2023. 06.23  →  12.30 | Izvor: Tanjug

Poslanik SPS Zvonimir Stević podneo ostavku; Dačić otkazao sastanke planirane za danas

BEOGRAD -

Sastanci prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, koji su bili zakazani za utorak, 7. februar, otkazani su, saopšteno je iz Vlade Srbije.

 

Ministar Dačić trebalo je da se danas sastane sa šefom mađarske diplomatije Peterom Sijartom, koji dolazi u posetu Srbiji.

ivica, dacic

Bilo je planirano i da se prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova sastane sa nerezidentnim ambasadorom Kraljevine Saudijske Arabije Osamom bin Dakhilom Al Ahmadijem.

Poslanik SPS Zvonimir Stević podneo ostavku

Narodni poslanik Socijalističke partije Srbije Zvonimir Stević podneo je danas ostavku, potvrđeno je Tanjugu u toj stranci.

Predsednik SPS-a Ivica Dačić ranije danas rekao je da očekuje da će Stević, koji je, kako su preneli mediji gledao video za odrasle tokom sednice o KiM, podneti ostavku.

Ružić: Državnom politikom bave se Vučić i Dačić

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da se državnom politikom i važnim državnim pitanjima bave predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SPS-a Ivica Dačić i da se on o tome neće izjašnjavati.

On je to rekao na predstavljanju nagrađenog idejnog rešenja za izgradnju novog smeštajnog bloka u Studentskom gradu, a na pitanje novinara da prokomentariše oglašavanje Vučića o odnosima sa koalicionim partnerima.

"Neću da kvarim današnji dan studentima. Važnim državnim pitanjima se bave Vučić i Dačić", rekao je Ružić.

Tagovi
Srodne vesti