Najnovije vesti
Zabava
Tamara Đurić sa figurom Majkla Džeksona

TAMARA ĐURIĆ SA FIGUROM MAJKLA DŽEKSONA! Svi je prozivaju da liči na pokojnog pevača, a sad je šokirala potezom (FOTO)

Nekadašnja učesnica rijalitija "Farma" Tamara Đurić trenutno se nalazi u Holandiji, odakle se oglašava objavama na društvenim mrežama.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Tamara Đurić
Tamara Đurić

Tamara Đurić je često na meti kritika zbog svog nesvakidašnjeg izgleda, a mnogi je, zbog specifičnog nosa, porede sa pokojnim pevačem Majklom Džeksonom.

Tamara Đurić
Foto: Ringier
Tamara Đurić

Ona je sada u Amsterdamu pronašla figuru Džeksona, pa je odlučila da se našali na svoj račun.

Pročitajte još

Pozirala je tako što mu dodiruje baš nos, pa je vrlo brzo pokrenula lavinu komentara pratilaca.

Tamarina objava
Foto: screenshot
Tamarina objava

Podsetimo, bivši muž Tamare Đurić, Nikola Kačarević, nedavno je uhapšen u velikoj akciji policije na Vračaru u kojoj je privedeno čak 17 osoba koje su deo grupe formirane od strane vođe "Kavčana" Radoja Zvicera. Nikola se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru, a starleta ga stalno posećuje.

- Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima - rekla je nedavno za "Kurir" Tamara i nastavila:

- Kao i svaka žena i ja imam obaveze oko kuće. Ne bih razumela da bivša žena bivšem suprugu okrene leđa u teškim trenucima. Sve što treba mom bivšem partner, tu sam za njega. Moj prvi obrok je u pet popodne. Verujte da ne bih mogla da živim, a da znam da bliskim ljudima nisam učinila. Zbog toga što živim kao neko ko ima osećaj za ljude, zbog toga mi je i Bog dao sve blagodeti u kojima uživam.