Najnovije vesti
Zabava
Sloba Radanović progovorio o prinovi

(VIDEO) "NEMA NIŠTA OD PANIKE" Sloba Radanović jedva čeka da postane tata, progovorio o PRINOVI, priznao šta najviše zanima Jelenine sinove

Pevač Sloba Radanović pred kraj ovog meseca postaće otac. Njegova supruga Jelena i on čekaju sina, a Sloba ne krije uzbuđenje zbog dolaska naslednika.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Sloba Radanović i Jelena Đuričanin Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Sloba Radanović i Jelena Đuričanin

- Ne paničim iskreno, jedva čekam. Mislim da ću se snaći baš kako treba. Nema ništa od panike, moram biti smiren u takvoj situaciji - kaže Radanović pa otkriva da i Jelenini sinovi iz prvog braka sa nestrpljenjem čekaju pojačanje:

Blic preporučuje

- Jedva čekaju, znatiželjni su. Stalno nas pitaju kakvo će ime biti, kakav će on biti, da li će ga braniti kao mlađeg brata. Slatke situacije, u pozitivnom smeru, nema ljubomore.

Dobro je poznato da Sloba nastupa skoro svako veče, pa smo ga upitali da li se plaši da će mu jednom zazvoniti telefon dok je na bini i javiti mu da je na svet došao Damjan.

- Ne mogu da kažem da mi to prođe jer je već sve isplanirano. Ima ko to sve vodi. Prođe mi kroz glavu samo gde ću se zateći u tom trenutku, u slučaju da se desi nešto nepredviđeno - priča pevač koji uveliko sprema iznenađenje lepoj Jeleni za Dan zaljubljenih:

-Imam ideju, u pripremi je. Ne bih baš da otkrivam. Romantičan sam kad treba da budem. Znam da budem romantičan, ali nisam sad baš patetičar. Volim da usrećim svoju dragu osobu. Jelena se baš potrudi svaki put pogotovo ti neki datumi koji su najbitniji, potrudi se da mi prođu što lepše.

Sloba i Jelena Radanović
Foto: Milan Ilić / Ringier
Sloba i Jelena Radanović

Pevač je sa porodicom pobegao na odmor nekoliko dana pobegao na Kopaonik.

- Bilo je super, tri-četiri dana smo bili pa se ni ne može nazvati baš odmorom. Po ceo dan smo bili aktivni, nismo nešto ni odmorili, ali bilo je lepo - kaže on.

Ljubavni trougao koji se upravo dešava u rijaliti programu “Zadruga” podseća na ljubavni trougao prve sezone ovog TV formata kada su glavni akteri bili Luna Đogani, Kija Kockar i upravo pevač Radanović. Na pitanje kako komentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući i da li ga vraćaju u prvu sezonu, odgovara.

- Ispratim ponekad kada mi izađe na Jutjubu, ne stignem da ispratim na televiziji. Sve su to odrasle ličnosti koje treba same da odlučuju o svojim životima. Ni ja niti bilo ko treba da soli pamet tu. Kad čistimo dvorište treba da krećemo od svog- iskreno kaže Sloba koji je nedavno isprozivao voditeljku jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji Jovanu Jeremić na šta ona nije ostala dužna, ali na pitanje o njoj samo je kroz osmeh kratko odgovorio:

-Ko? Ko je to?

VIDEO:Sloba Radanović pred doček