Anabela pobesnela na pitanje o Ceci Ražnatović, pa progovorila o Luninom i Anastasijinom krahu prijateljstva: Tužno je! (VIDEO)

06.02.2023

18:50

1

Pevačica je na prijateljstvo sa Ražnatovićevom odavno stavila tačku, te nerado o tome govori u javnosti

Anabela pobesnela na pitanje o Ceci Ražnatović, pa progovorila o Luninom i Anastasijinom krahu prijateljstva: Tužno je! (VIDEO)
Anabela Atijas i Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anabela Atijas važi za jednu od retkih javnih ličnosti koja je svoj život ogolila pred milionima ljudi, te o svemu otvoreno pričala javno. Od ratnog perioda i njenih početaka u grupi "Fanki Dži", preko razvoda sa Gagijem Đoganijem i ljubavi sa Andrejem Atijasom, pa sve do intriga koje prate živote njenih ćerki Lune Đogani, Nine Đogani i Blankice Atijas.

Ističe da nema mnogo prijatelja na estradi, međutim, medijima i publici je oduvek bio interesantnan njen odnos sa pevačicom Cecom Ražnatović, budući da su se njihove ćerke, Luna Đogani i Anastasija Ražnatović družile dugi niz godina, što se neslavno završilo.

Luna i Anastasija više nemaju komunikaciju, a Anabela ja sada otkrila da li joj je krivo što se tinejdžersko prijateljstvo nije nastavilo i u zrelim godinama njene i ćerke njene koleginice Cece Ražnatović.

ATAImages/ A.A.
Luna Đogani, Anabela Atijas, Ceca i Anastasija Ražnatović

- Uvek je tužno kada se neko prijateljstvo završi. Generalno sam neko ko je vezan za prijatelje iz detinjstva. Imam ih tri, sa kojima se ni ne viđam tako često, ali to je neraskidiva veza. To je bezuslovno. Vanvremenski - istakla je Anabela.

Anabela je potom priznala da je imala prijateljstva koja su se završila neslavno, a onda je usledilo pitanje voditelja, na koje Atijasova nije želela da da odgovor, a potom zatražila da se to iseče iz emisije. 

- Je l' se čuješ sa Cecom Ražnatović? - glasilo je pitanje voditelja.

- Daj nećeš valjda takve stvari da me pitaš? Ajde molim te! Možeš li da isečeš ovo što me pitaš - rekla je Anabela u emisiji "Pretres" na Hajp televiziji.

Ovaj snimak je ipak otišao u etar, a na društvenoj platformi TikTok izazvao je veliku pažnju i lavinu reakcija.

Inače, nedavno je isplivala zajednička uspomena Cece i Anabele sa ćerkama, dok su bile porodične prijateljice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike