Kajli Džener se pravila da ne vidi paparace na plaži, pa šokirala provokativnim potezom! (FOTO)

05.02.2023

22:39

0

Milijarderka pokazala čime raspolaže

Kajli Džener se pravila da ne vidi paparace na plaži, pa šokirala provokativnim potezom! (FOTO)
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Kajli Džener uživa na jednoj od najlepših plaža ostrva Turks i Kaikos, a zbog jednog postupka namamila je tamošnje paparace.

Slavna Kajli je u dvodelnom bikiniju pokazala izvajanu figuru, samo godine dana nakon rođenja sina Era kog je dobila sa Trevisom Skotom.

Kajli je na sebi imala mini neonsku suknju koju je odlučila da spusti malo ispod bokova kako bi istakla svoj uski struk i trbušnjake. Kosu je vezala u niski rep, a na glavi je nosila crne sunčane naočare.

Nešto kasnije Kajli je uočila paparace u daljini, ali pravila se kako ih ne vidi. Potom je odlučila da se spusti u more i okupa se, prilikom čega je sa sebe svlačila suknju i tako istakla zategnutu zadnjicu u crnim tanga gaćama. Vreo prizor odmah je namamio paparace, a nema sumnje da Kajli zna šta radi.

Profimedia
Kajli Džener

Podsetimo, Kajli je nedavno konačno otkrila koje ime su ona i Trevis Skot odabrali za svog naslednika. "Er" napisala je uz fotografije dečaka, a osim njega, par ima i ćerku Stormi, koja se rodila 2018. godine.

Kajli je nedavno upriličila glamuroznu dečiju proslavu povodom Erovog prvog rođendana, a detalje sa slavlja podelila je na svom Instagramu.

Profimedia
Kajli Džener

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike