1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTAVAC NAKON REMIJA NA MARAKANI: ‘Bod veliki onoliko koliko ga budemo potvrđivali!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.23 u 09:21

Mora da bude zadovoljan remijem.

Utakmica 20. kola Mozzart bet Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine, posvećena Siniši Mihajloviću, završena je bez pobednika rezultatom 1:1.

Crveno-beli su dominirali od prvog do poslednjeg minuta, ali Vojvodina je iskoristila svoju šansu i osvojila veliki bod u srpskoj prestonici. Nakon meča, Milan Rastavac, rekao je:

‘Bod je veliki onoliko koliko ga budemo potvrđivali u sledećim utakmicama. Ono što smo rekli, videli smo jednu dobru i organizovanu Vojvodinu, neko obećanje koje smo dali, pre svega nama samima pred utakmicu je da budemo reprezentativni i borbeni, kao i kvalitetni. Zbog nas, zbog naših navijača i zbog Siniše, mislim da smo održali to. Sve čestitke igračima na današnjem izdanju, mislim da je ovo dobar podstrek za dalje.’ – reči su trenera Vojvodine.

0
0

1 Komentara

  1. Milane, sve si dobro rekao u naslovu, samo poslušaj mišljenje jednog neutralnog posmatrača! Igrači ti stoje mnogo daleko od protivnika, nemate još uvek dovoljno snažnu igru u duelima, gde mora sve da pršti. Moraćeš malo više da razviješ presing na zadnju liniju, u poslednjih 30 m. Želim van puno sreće!

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter