Gradonačelnik Zrenjanina pozvao građane da izađu na izbore

ZRENJANIN – Glasanje za članove saveta u devet zrenjaninskih gradskih i seoskih mesnih zajednica danas se održava na ukupno 15 biračkih mesta.

U ranim jutarnjim satima u prostorijama Doma mesne zajednice „Sonja Marinković“ na biračkom mestu broj 10 glasao je gradonačelnik Simo Salapura.

U izjavi za portal „Vojvodina uživo“ on je pozvao građane da izađu na izbore i time daju podršku za nastavak unapređenja uslova svakodnevnog funkcionisanja na teritorijama njihovih mesnih zajednica.

„ Pozivam građane svih devet mesenih zajednica da danas izađu na izbore i glasaju za buduće savete. Veoma je važno da danas glasaju, jer su mesne zajednice spone između građana i Gradske uprave, one predstavljaju institucije lokalne samouprave koje direktno utiču na unapređenje uslova života, rešavanju mnogobrojnih pitanja i problema, ali i omogućavaju građanima pokretanje novih inicijativa. Upravo iz tih razloga, drage komšije, prijatelji i sugrađani pozivam vas da iskoristite svoje biračko bravo i glasate za kandidate koji će vas predstavljati i boriti se za dalje unapređenje društvene zajednice.“  – poručio je gradonačelnik Salapura.

Kako portal „Vojvodina uživo“ saznaje biračka mesta su otvorena tačno u 07 časova i glasanje protiče bez problema.

Izbori za savete se održavaju u gradskim Mesnim zajednicama „Sonja Marinković“ (biračka mesta br. 10,11,12), „Nikola Tesla“ (biračko mesto br. 15), „Berbersko-bolnica“ (biračka mesta br. 13 i 14), takođe i u seoskim Mesnim zajednicama „Perlez“ ( biračka mesta br.7 i 8), „Elemir“ ( biračka mesta br. 2 i 3), „Banatski Despotovac“ (biračko mesto br.1), „Lazarevo“ (biračka masta br. 5 i 6), „Tomaševac“ (biračko mesto br.9) i „Lukino selo“ (biračko mesto br.6).

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.