Читај ми!

Nesreća kod Grdelice – poginula devojka, trojica mladića teško povređena

Jutros oko tri sata na starom putu Leskovac–Grdelica kod sela Guberevca dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna devojka poginula, a tri mladića su teško povređena, potvrdila je za RTS Marija Sokolović, portparol Policijske uprave Leskovac.

U Urgentnom centru Kliničkog centra Niš, rano jutros primljena su tri pacijenta: P. N. (1999), V. S. (2004) i A. S. (2005) sa višestrukim povredama.

Odmah po prijemu, urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su ih sagledali lekari UKC Niš.

V. S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan.

Kod A. S. utvrđen je serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u Urgentnom centru radi dalje opservacije i praćenja stanja.

Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

Do nesreće je došlo u mestu Guberevac.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво