Elena Kitić nikad provokativnija: U donjem vešu i štiklama raspametila pratioce! (FOTO)

04.02.2023

22:39

4

Pevačica ne mari za komentare, te smelo voli da istakne svoje atribute

Elena Kitić nikad provokativnija: U donjem vešu i štiklama raspametila pratioce! (FOTO)
Elena Kitić - Copyright Instagram printscreen/elenakitic

Ćerka poznatog estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić rešila je da nastavi stopama svojih roditelja, te godinama unazad gradi uspešnu muzičku karijeru, a uprkos tome što se nikada ne oglašava u medijima, Elena Kitić važi za jednu od popularnijih pevačica mlađe generacije.

Mile Kitić je prošle godine najavio da se uveliko radi na njegovoj i Eleninoj duetskoj pesmi, a spekuliše se da je u njenu karijeru uložio milione, te da je za svoju mezimicu spreman da plati najskuplje autore iz regiona, što je i dokazano u njenoj dosadašnjoj diskografiji.

Svojim muzičkim, ali i modnim izrazom, Elena privlači veliku pažnju, a mnogi smatraju da neretko i pređe granicu, te da igra na kartu provokacije, što je još jednom pokazala.

Elena je na svom Instagram nalogu objavila provokativnu fotografiju o kojoj se priča, a mnogi su iznenađeni potezom mlade pevačice.

Naime, Elena je pozirala u donjem vešu, osim kog je na sebi imala kačket, kožne čizme na štiklu i kaiš na golo telo. Mnogi smatraju da je prešla granicu dobrog ukusa, ali Elena ne mari na malograđanske komentare, te hrabro plovi estradnim vodama.

Instagram printscreen/elenakitic
Elena Kitić

Podsetimo, nedavno je isplivala fotografija mlade Elene iz tinejdžerskog perioda, kada je sa mamom Martom Savić 2010. godine išla na koncert Jelene Karleuše u Beogradskoj Areni. Ova fotografija ponovo je pokrenula polemiku o estetskim korekcijama mlade pevačice, međutim, ona se i dalje na tu temu nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike