Teška bruka Liverpula: Vukovi kao traktor „pregazili“ Klopa

Strašan poraz i debakl Redsa, polako propada u donji deo tabele

Ništa više ne polazi od ruke Liverpulu. Ni kod kuće, ni u gostima. Redsi su vezali i četvrti meč na kojem nisu upisali pobedu, a ovaj današnji će dugo pamtiti pošto je bio pravi debakl. Boleće navijače slavnog kluba nemoć koju su pokazali protiv Vulverhemptona u gostima – 3:0 (2:0).

Odbrana je opet bila bušna kao švajcarski sir. Napad je možda i delovao koliko-toliko konkretno, ali ukoliko se ne postigne gol, onda ne treba trošiti dalje komentare ni o tom segmentu. Već posle 12 minuta igre bilo je jasno da od bodova ovde za Liverpul nema ništa.

A i kada jeste, stigao je novi gol Vulverhemptona. Ruben Neveš postavio je konačan rezultat i izvukao domaćina iz zone ispadanja. A Liverpul zakucao za sredinu tabele. Možda neće Klopovi momci biti toliko ugroženi da se bore za opstanak, ali hoće gotovo sigurno ostati bez mesta u evropskim takmičenjima.

Sa druge strane, Junajted nastavlja sa pobedama, pošto se vratio na trijumfalni put na domaćem terenu protiv Kristal Palasa – 2:1 (1:0).

Bio je to relativno lak trijumf domaćeg tima, koji je već u 7. minutu poveo sa bele tačke preko Bruna Fernandeša, a u 62. minutu je Markus Rašford duplirao prednost na asistenciju Luka Šoa. Ipak, Kazemiro je malo „poludeo“, pa je u 70. minutu bio isključen, što je šest minuta kasnije kaznio Šlup, ali je ispostaviće se, postavio samo konačan rezultat.

U preostalim mečevima, videli smo goleadu u Birmingemu gde je Lester slavio protiv Aston Vile (2:4), Brentford je uništio Sautempton (3:0), dok je Brajton uspeo da izađe na kraj sa Bornmutom golom u smiraj meča (1:0).

PREMIJER LIGA – 22. KOLO

Petak

Čelsi – Fulam 0:0

Subota

Everton – Arsenal 1:0 (0:0)

Aston Vila – Lester 2:4 (2:3)

Brentford – Sautempton 3:0 (2:0)

Brajton – Bornmut 1:0 (0:0)

Mančester junajted – Kristal Palas 2:1 (1:0)

Vulverhempton – Liverpul 3:0 (2:0)

Njukasl – Vest Hem (18.30)

Nedelja

Notingem Forest – Lids (15.00)

Totenhem – Mančester siti (17.30)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.