Horoskop Horoskopski znakovi

Bik i Rak u februaru 2023. kupaće se u parama, uzdići iz pepela i krenuti putem uspeha

luksuzni-zivot-zena-devojka-novac-bogatstvo

Ruski astrolog i publicista Pavel Globa često daje najrazličitije astro prognoze za tamošnje medije, a to ga je učinilo vrlo popularnim i priznatim stručnjakom u ovoj sferi.

Nedavno je izdvojio i dva znaka koji će u februaru 2023. imati priliku da život promene na bolje, bar kada je reč o finansijama.

Globa tvrdi da će se Bikovima i Rakovima novčana situacija drastično popraviti, što kroz neke neočekivane prilike i dobitke, što kroz bonuse ili novčane stimulacije u okviru posla.

Bik

Moguće je da ćete dobiti iznenadnu, primamljivu ponudu koja će se odnositi na novi posao ili zanimljiv projekat koji bi mogao da vam kratkotrajno poboljša finansijsku situaciju. No, ono što je važnije, doneće vam nova, važna poznanstva koja bi mogla da odigraju značajnu ulogu u povećanju vaših prihoda na duge staze.

Takođe, postoji mogućnost za neki dodatni, honorarni posao koji bi takože trebalo da iskoristite. Promene su izvesne, ali morate verovati u njih i koristiti prilike koje vam se pružaju, te zaboraviti na inerciju.

Rak

Očekuje vas napredak na poslu ili prekopotrebno priznanje i pohvala, uz koje svakako ide i novčani stimulans. No, ne očekujte novčani boljitak samo u februaru, Globa ističe da će povoljni period trajati sve do jula.

Trebalo bi da iskoristite taj period da rešite neke konkretne probleme.

Izvor: Blic žena

Stiže najsrećniji dan u februaru, 4 horoskopska znaka osetiće posebno uzbuđenje

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.9K Shares
3.9K Shares
Share via
Copy link