0
Evropske lige

Foto: Twitter/@FulhamFC

DŽABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI: Čelsi se opet obrukao, Fulam pokazao zube i odoleo preskupim „plavcima“! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.23 u 23:10

Čini se da Poteru „visi“ mesto trenera

Fudbaleri Čelsija su na svom terenu odigrali nerešeno bez golova (0:0) protiv ekipe Fulama u okviru 22. kola engleske Premijer lige.

Ponovo je publika na Stamofrd bridžu mogla da gleda jednu razočaravajuću utakmicu za svoje miljenike, koji opet nisu uspeli da ostvare pobedu.

Londonski „plavci“ su uložili ogroman novac na pojačanja, a vlasnik Tod Boli je kako sada stvari stoje „bacio“ preko 500 miliona funti.

Veliku priliku za pogodak je imao Kai Haverc u prvom poluvremenu kada je nakon sjajne lopte pokušao da lobuje Lena, ali je lopta završila samo na stativi.

Ozbiljnu šansu da donese pobedu Čelsiju imao je Noni Madueke, kada je zaobišao kompletnu odbranu Fulama i golmana Lena, ali je u poslednji čas na gol liniji reagovao sjajni Rim.

Tim Grema Potera naredne nedelje čeka težak duel protiv Vest Hema, koji se grčevito bori za opstanak, a čini se da bi treneru tima iz Londona dobro došla neka pobeda ukoliko ne misli da prevremeno završi svoj mandat.


Standings provided by Sofascore

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter