Lančani sudar na izlazu iz Kaća, biciklisti oboreni na Grbavici i u Kaću

Sedam osoba povređeno je u udesima koji su se u petak dogodili u Novom Sadu i okolini.
Lančani sudar na izlazu iz Kaća, biciklisti oboreni na Grbavici i u Kaću
Foto: 021.rs

U Kaću, na uglu Svetosavske i Ulice Petra Drapšina, oko 8.30 časova, automobilom je oboren biciklista.

Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, 70-godišnji muškarac je, nakon zbrinjavanja, prevezen na hirurgiju Urgentnog centra.
Na izlazu iz Kaća, prema Novom Sadu, nešto pre 13 časova, došlo je do lančanog sudara. U sudaru su učestvovala četiri automobila, a povrede je zadobilo pet osoba. 
 
Ekipe Hitne pomoći su ih zbrinule, dvojicu povređenih, starih 31 i 47 godina, prevezli su u Urgentni centar, a trojica, stari 30, 23 i 20 godina, dobili su upute za hirurgiju Urgentnog centra. 
 
U Ulici braće Ribnikar, kod broja dva, oko 13.10h je oboren biciklista. Muškarac star 38 godina je, posle ukazane pomoći, prevezen u Urgentni centar, na hirurgiju.

5

  • Žile

    06.02.2023 17:22
    @Gile
    Sve i da si u pravu, ti ljudi takvim ponašanjem ugrožavaju praktično samo sebe. Vozač koji udari biciklistu u 99.99% slučajeva ostaje nepovređen.
  • Zoom

    06.02.2023 06:56
    Dali postoji mogucnog postavljanja kamera i lezecih policajaca u Kacu i Budisavi,nije normalno kako se voze a policija i kad je tu uzme crvenu,dve i ode.....
  • neb

    04.02.2023 11:48
    ovi što dostavljaju su iz malih sredina došli u Novi Sad, ne znaju šta je biciklistička staza kao ni šta je bulevar ni žute trake itd... uopšte kultura u saobraćaju ne postoji, oni idu gde vide mesto, nešto slično ženama vozacima



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika