0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DIZAJNIRALA POSEBAN DRES U MIHINU ČAST: Posle utakmice sa Vojvodinom autentični dresovi na humanitarnoj aukciji! (FOTO)

Objavljeno: 03.02.23 u 21:50

Srbija ne zaboravlja velikog Mihu!

Na prolećnoj premijeri Crvene zvezde protiv Vojvodine, u subotu, 4. februara od 16 časova, prvotimci crveno-belij  će istrčati na Marakanu u posebno dizajniranom dresu sa podignutom kragnom u čast Siniše Mihajlovića. Dresovi će posle meča biti postavljeni na aukciju, a prihod od istih doniran u humanitarne svrhe.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda se povodom meča obratila navijačima:

-Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast naše legende. Fudbaleri našeg kluba će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca.

FOTO: FK Crvena zvezda

Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije. Vidimo se na Marakani! Za Zvezdu, za Mihu! – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

13
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter