Blejzeri u ovom stilu opet su hit, a Zara ima jedan savršen

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.02.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Proljeće stiže, a sa sobom nam donosi i čitavu lepezu uzoraka koji će vladati ulicama. Među njima jednu od glavnih riječi vodi karirani vichy uzorak.

Veljača je pravi zimski mjesec, ali u njoj sve pršti od pozitivnih, suncem okupanih misli i proljetnih naznaka. Nova je sezona pred vratima, a već je u punom obujmu stigla na police najpoznatijih i najutjecajnijih modnih kuća. Iz izloga nas tako mame neki novi trendovi, vraćaju se boje koje obožavamo, ali i cijeli niz uzoraka koji će ponovno biti jako poželjni.

Uz točkice, o kojima smo već pisali, visoko na listi trendova bit će i vječni karirani uzorak. Potvrđuju to noviteti i bestseleri u high-street shopovima, između ostalih i u mnogima omiljenoj Zari.

Tamo vas čeka mnoštvo kariranih proljetnih komada, a u ovom kontekstu jako će traženi biti blejzeri. Pred vama je jedan savršen primjerak iz nove Zarine kolekcije koji već privlači pažnju. Blejzer ravnog kroja s kariranim vichy uzorkom i ovratnikom s reverima upečatljiv je komad koji će sigurno uskoro biti viđan i na špici, a ako vam se ovaj trend sviđa - požurite po svoj primjerak!

Zara

Zara

Cijena ovog hit sakoa iznosi 49,95 eura (376,35 kuna).


VIŠE O TEMAMAkarirani uzorakblejzeriženski sakoivichy uzorakkarirani sakoiZara




Povezano