0
Košarka

FOTO: KSS

BIĆE PRAVA LUDNICA U NIŠU: Karte za Kup Radivoja Koraća planule za dva sata!

Objavljeno: 03.02.23 u 21:00

Kompletan „Čair“ je rasprodat za završnicu srpskog kupa

Niš će i ove godine biti domaćin Kupa Radivoja Koraća, najveće srpske košarkaške svetinje, a tribine će biti pune.

Naime, navijači širom Srbije su danas imali pravo da preko interneta kupe komplete karata za završnicu ovog takmičenja, a oni koji to nisu na vreme odradili neće imati drugu priliku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Pojedinci su morali da čekaju i po sat i više vremena da bi pristupili internet stranici na kojoj se prodaju karte, a sve ulaznice su rasprodate za nešto više od dva sata od kada su puštene u prodaju.

U pojedinim momentima je i po 2.500 ljudi čekalo samo kako bi ušlo na sajt, a cena ulaznica za tribine bila je 4.000 dinara, za parter od 4.500 do 7.000 dinara. Za ona najekskluzivnija mesta uz parket, morali ste da izdvojite čak 30.000 dinara.

Naravno, najveći broj je navijača Crvene zvezde i Partizana koji će moći da se susretnu već u polufinalu borbe za „Žućkovu levicu“, ali pre toga će morati da pobede Borac iz Čačka, odnosno Spartak iz Subotice.

Pomenuti potencijalni večiti derbi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća je na programu u petak 17. februara od 21 čas, a čitavo takmičenje trajaće od 15. do 18. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter