Helena Bonam Karter smatra da serija „Kruna" treba već sada da se završi 1Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Helena Bonam Karter je u nedavnom intervjuu za sajt The Guardian izjavila da Netfliksova serija Kruna treba već sada da se završi, jer više ne predstavlja istorijsku dramu.

Glumica je tumačila lik princeze Margaret, mlađe sestre kraljice Elizabete II, u trećoj i četvrtoj sezoni serije, što je uloga koju je preuzela od Vanese Kirbi.

U petoj sezoni serije, koja je emitovana prošle godine, tu ulogu je preuzela Lesli Manvil, a u njoj smo pratili malo skorije događaje, odnosno one iz 1990-ih godina.

„Moram da budem oprezna, ali mislim da oni zapravo ne treba da nastavljaju seriju. Ja sam u njoj i volim svoje epizode, ali sada je veoma drugačija. Kada je Kruna započela, bila je istorijska drama, a sada se survala u sadašnjost. Ali, to je sve na njima.“

Upitana o memoaru princa Harija pod nazivom Spare, Bonam Karter je rekla: „Ne želim da doprinosim tome. Sve je komplikovano i neko će to izvući iz konteksta, a mislim da mu je već posvećeno dovoljno pažnje“.

Uprkos njenom mišljenju, Kruna treba da dobije šestu i finalnu sezonu, čiji događaji će pokriti kraj 1990-ih i početak 2000-ih godina.

Datum izlaska šeste sezone još uvek nije poznat.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari