Celebrity News

Zbog ovoga se žene RAZVODE! Bastijan ipak nije savršen muž, isplivale slike sa drugom ženom i mnogo je lepa! Ana uplakana (FOTO)

Fotografije Bastijana Švajnštajgera sa atraktivnom brinetom neprestano se komentarišu

Zbog ovoga se žene RAZVODE! Bastijan ipak nije savršen muž, isplivale slike sa drugom ženom i mnogo je lepa! Ana uplakana (FOTO)

Šest godina traje brak proslavljenog fudbalera Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanović koji je krunisan dvojicom sinova Leonom i Lukom i moglo bi se reći da su njih dvoje pravi primer sklada i harmonije. Iako vode miran, porodični život, odlično se razumeju i slažu, fotografije Bastijana Švajnštajgera na kojima on pozira u društvu veoma atraktivne dame mogle bi eventualno da doprinesu bračnim nesuglasicama.

Naime, kao legendu nemačkog i svetskog fudbala, neretko supruga Ane Ivanović možemo videti na komentatorskoj poziciji neke važne utakmice, a upravo to je bio slučaj i pre nekoliko dana kada je kao stručni konsultant on bio angažovan na meču kupa Nemačke između Bajerna i Majnca. Uz voditeljku nemačkog TV kanala ARD, Ester Sedlaček on je detaljno analizirao ovaj sportski događaj međutim nije mogla proći nezapaženo njihova bliskost koja je čak i na fotografijama vidljiva.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Ane? Ova napucana plavuša je Bastijanova najveća ljubav, kažu da je i danas slab na nju (FOTO)

Profimedia

 

Opuštenom i prijatnom konverzacijom i šaljivim komentarima, TV par iz snova kako ih tamnošnji mediji nazivaju budući da su u više navrata sarađivali na sportskim dešavanjima, doprineli su da utakmica bude znatno interesantnija gledaocima, međutim pitanje koje se postavlja jeste koliko će se fotografije Bastijana Švajnštajgera i prelepe Ester dopasti njegovoj voljenoj Ani.

Pročitajte: Ana Ivanović nije mogla da prećuti - Evo šta ima da kaže o tome kako Novak tretira svog brata Marka nakon izbacivanja iz lože

Profimedia

 

Imajući u vidu da su Švajni i Ester stari znanci i da su zajedno pratili sva dešavanja na Svetskom prvenstvu u Kataru njihov odnos već je punio novinske stupce. Naime, nakon finalne utakmice na Mundijalu nekadašnji fudbaler imao je ispad, te nemačku voditeljku pred svima pitao da zajedno idu na dvonedeljni odmor. Ona je u prvi mah odgovorila potvrdno, a onda je shvatila da to nije baš najpametnije, te se ubrzo ispravila poželevši mu da uživa sa porodicom.

Ovo je zasigurno zasmetalo Ani i iznerviralo je, te se neminovno nametnulo pitanje kako na njihov ponovni susret ona gleda, te u kakvom je raspoloženju supruga dočekala kada se nakon ovog meča vratio kući.

Komentari (0)

Loading