Ceca priznala da nije vična za šporetom, pa otkrila kome to ipak ide od ruke u njenom domu: Zašto da lažem, nikakva sam kuvarica

03.02.2023

19:35

1

Pevačica sebe hvali time da je dobra domaćica, te da ume da ugosti drage ljude

Ceca priznala da nije vična za šporetom, pa otkrila kome to ipak ide od ruke u njenom domu: Zašto da lažem, nikakva sam kuvarica
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Svetlana Ceca Ražnatović poznata je po tome da u svakoj prilici, kada za to ima povod, voli da organizuje slavlje u svom domu. Bilo da su to rođendani, slava, praznici, neka druga vrsta proslave, kod Cece je uvek veselo.

No, iako je dobra domaćica i voli da ugosti prijatelje i porodicu, Ceca je priznala da joj uloga kuvarice ne leži, pa te poslove prepušta drugima, koji su u tome stručniji od nje.

Screenshot Blic TV, tizer
Ceca show

- Ja se uopšte ni ne trudim da se snađem u kuhinji. Ne uživam u tome. Nisam jedna od onih žena koja će se lažno predstavljati da su sjajne kuvarice - ispričala je Ceca, pa dodala:

- Nisam nikakva kuvarica, ali sam zato sjajna domaćica. Kad god da dođu kod mene gosti, oni su dobro posluženi, ugošćeni i stojim iza toga što govorim.

Pevačica je priznala, ipak, ko se u njenom domu na Dedinju najbolje snalazi u kuhinji, a tu nije navela svoju decu, već sestriće.

Screenshot Blic TV, tizer
Ceca show

- Helena voli da kuva, a posle nje Ilija. Helena baš voli da kuva i sjajna je u tome. Svaki put napravi super jelo, ima dosta talenta. Kiki, njen najbolji drug je njen asistent u kuhinji - rekla je pevačica u "Ceca show".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike