0
Fudbal

FOTO: Twitter/equipedefrance

KONAČNO SE JAVIO TRAGIČAR FINALA SP: „Sad tek shvatam da je bilo i drugih mogućnosti, ali kasno…“ (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.23 u 15:58

Njegova selekcija je na kraju poražena.

Fudbaleri Argentine osvojili su proteklo Svetsko prvenstvo u Kataru, trijumfom nad Francuskom u spektakularnom finalu i to nakon jedanaesteraca. Tragičar ovog susreta definitivno je bio Kolo Muani, koji je u poslednjim momentima meča imao priliku da donese svom timu trofej Mundijala.

On nije uspeo da iskoristi sjajnu šansu, gde je do izražaja došla i spektakularna odbrana golmana Argentine. Muani navodi da šansu zna napamet, a da tek sada shvata da je bilo i drugih opcija sem šuta.

Još gledam tu šansu, znam je napamet… Prvo što sam pomislio kad sam dobio loptu jeste, evo je Randale, moraš šutirati. Pokušao sam da gađam kraj bliže stative, ali je golman Argentine sjajno odbranio. Kad pogledam unazad, shvatam da sam imao druge mogućnost – počinje Muani i dodaje:

– Mogao sam da ga lobujem, mogao sam i da progiram Kilijana Embapea, on je bio sam na levoj strani. Jedino što ga nisam baš video dok je trajala akcija, sve se odigralo brzo. Tek posle, gledajući snimke, otkrio sam druge mogućnosti, bilo je kasno. I dalje mi je to knedla u grlu, biće mi zauvek.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter