Sanja Vučić i Ivana Nikolić progovorile o karijeri nakon "Hurricane-a" i novim Uragankama: Frka nam je kad idemo same!

03.02.2023

14:35

0

Nakon pet godina saradnje pevačicama su se putevi razišli

Sanja Vučić i Ivana Nikolić progovorile o karijeri nakon "Hurricane-a" i novim Uragankama: Frka nam je kad idemo same!
Hurricane - Copyright ATAImages/ A.A.

Nekadašnje članice ekstremno popularne grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević sada se, nakon raspada, sreću na gradskim događajima, ali su im karijere potpuno razdvojene, tim povodom na nedavno održanoj dodeli nagrada "MAC" progovorile su o novonastaloj situaciji.

- Nedostaju mi, bile smo pet godina zajedno na sceni. Teže je na nastupima jer sad sama nastupam, ali je to posao kojim se baviš i voliš ga i nekako se srodiš sa tim. Lakše je naravno kada imaš nekog pored sebe, ali dobro, sada imam igrače pored sebe - kaže Ivana, a Sanja se nadovezala:

Profimedia
Hurricane

- Bićemo zauvek deo jedne ekipe, ali treba da se predstavimo i kao solo izvođači. Iskreno, meni ne nedostaje zajedničko pojavljivanje, jer je uvek frka kada treba negde zajedno da se pojavimo. Ne znamo kad će koja da se spremi, a sada je sve u sopstvenoj režiji.

O novoj postavci grupe imaju samo reči hvale, a pesma kojom će se obnovljena verzija „uraganki“ predstaviti na “Pesmi za Evroviziju” im se posebno sviđa.

Promo/Sunčica Zurković
 

- Mislim da će bolje proći od nas. Ja njima stvarno želim toliki uspeh od srca. Preslatke su mi. Želim im da odu na Evroviziju i pobede - ističe Ivana koja je odgovorila na prozivke fanova da je fotošopom na novoj fotografiji iskrivila sve oko sebe:

- Meni je to zanimljivo s obzirom na to da nemam vremena ni živaca da to sama radim. Poslala sam fotografu koji je to uradio, a kasnije samo preuzela slike i okačila. Zapravo, taj fotošop mi nije ni bio potreban jer sam mnogo gladovala da bih izgledala odlično.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike