Vučić u Skupštini ponovio šta je rekao Šešelju kada je ubijen Đinđić 1foto Miloš Tešić/ATAImages.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom današnje sednice Skupštine Srbije ponovio šta je rekao Vojislavu Šešelju 2003. godine kada je ubijen Zoran Đinđić.

Odgovarajući poslaniku Demokratske stranke Srđanu Milivojeviću, Aleksandar Vučić je pokazao fotografiju Aljbina Kurtija sa grčkim zvaničnikom Nikolasom Dendijasom, i potom istu takvu gde je umesto Dendijasa on, tvrdeći da se Milivojević služi takvim fotomontažama.

Pokazao je i izveštaje medija na albanskom sa fotografijom Milivojevića, navodeći kako oni prenose da srpski poslanik tvrdi da se predsednik Srbije radovao ubistvu premijera i predsednika DS Zorana Đinđića.

Naveo je da je „demokratska vlast“ na „njegovu sreću“ prisluškivala razgovore koje je vodio u svojstvu opozicije sa predsednikom njegove tadašnje partije Srpske radikalne stranke Vojislavom Šešeljem.

Kako ističe, u tom razgovoru je Šešelju na pitanje da li se raduju ljudi zbog Đinđićevog ubistva, dva puta ponovio da „nije normalno da se raduju zbog toga“.

https://www.danas.rs/vesti/politika/skupstina-dan-drugi-vucic-pokazao-fotografiju-sa-kurtijem-ponovio-sta-je-rekao-seselju-kada-je-ubijen-djindjic/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari