Balkan Magazin

Humana srpska komičarka sav novac od predstave u Osijeku donira azilu za pse u tom gradu (FOTO)

Ana Poznanović stendap komičarka
Foto: Facebook / Azil Osijek-volonteri

Srpska stendap komičarka Ana Poznanović dobro je poznata širom regiona, a za njene nastupe, kojima zna da nasmeje publiku do suza, obično se traži karta više.

Tako je bilo i već nekoliko puta u Osijeku, kada je u kinu “Urania” gostovala sa autorskom predstavom “Ako sam žena, nisam konj”, a sav prihod od narednog gostovanja u ovom gradu sa novim stendapom “Muškarci i druge životinje” odlučila je da prosledi za pomoć životinjama.

Zaposleni u azilu oduševljeni potezom srpske komičarke

Naime, očigledno je da je Ana veliki ljubitelj životinja, pošto je kontaktirala osječki azil i ponudila im pomoć. Predstava je zakazana za 16. februar, ulaznica košta 10 evra, a sav zarađeni novac biće doniran azilu u Nemetinu, piše Jutarnji.hr.

“U autobiografskoj ispovesti “Muškarci i druge životinje” Ana će da nastavi da priča o svemu što bi (prema rečima njene bake) žena trebala prećutati ako misli da se ikada uda. Nastup će biti i edukativnog karaktera i moći ćete da čujete mnoge korisne savete na teme kako preživeti poplavu, požar, seks i druge prirodne katastrofe”, stoji u opisu predstave.

Zaposleni u azilu su bili više nego oduševljeni ovim sjajnim potezom srpske komičarke.

“Ljudi moji, ovakve stvari se ne dešavaju svaki dan! Ono, da nam se javi faca koja kaže da ona nas obožava i da umesto mi ‘žicamo’ nju za kartu za nastup, ona poželi da napravi predstavu u našem gradu i sve karte donira našem Azilu!”, stoji u objavi na Fejsbuku.

Svaka pomoć dragocena, pošto se brinu o velikom broju pasa

Inače, iz azila su nedavno objavili kako su ove godine primili neverovatno velik broj pasa, od kojih su neki bili (i još su) ozbiljno bolesni.

Novac za njihovo lečenje predstavlja ozbiljan izdatak, pa im je svaka pomoć dragocena.

– Povedite prijatelje, rodbinu, komšije – može i muškarce. Ako im se ne svidi neka od šala koju će čuti, barem će moći da se uteše činjenicom da su nahranili nekog iz azila time što su kupili kartu – poručuju iz azila.

Izvori: Jutarnji.hr, Facebook / Azil Osijek-volonteri

Novosadski bubnjar pokrenuo modni brend, sav prihod daje za ugrožene životinje (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

21 Shares
Share via
Copy link