Aleksandar Vučić izgubio ličnu kartu na pešačkom prelazu u Kragujevcu 1Foto: Z. S. M.

Iako zvuči kao vic, nije. Aleksandar Vučić izgubio je svoju ličnu kartu na pešačkom prelazu u Kragujevcu.

Izgubljeni dokument pronašao je juče njegov sugrađanin Nebojša Ristić, u centru Kragujevca, oko 14 sati i 30 minuta.

– Gotovo da sam je zgazio na pešačkom prelazu ka „Rajfajzenu” ili „Dubrovniku”, u centru grada kod Krsta. Žurio sam i nisam ima naočare pa sam je samo stavio u džep, razmišljajući da ću kasnije da osmislim način kako da kontaktiram vlasnika, kako čovek ne bi ponovo vadio ličnu kartu, priča Ristić.

Kada je uveče stigao kući pokazao je pronađenu ličnu kartu supruzi koja mu je samo odgovorila:

Aleksandar Vučić izgubio ličnu kartu na pešačkom prelazu u Kragujevcu 2
Foto: Z. S. M.

 

– Pronašao si lični kartu za rubriku „Verolavali ili ne!”. Da li si uopšte pogledao kako se čovek zove i preziva, nastavlja Ristić dodajući da su se posle porodično šalili – „šta da radi čovek koji pronađe lični dokument na ime Aleksandra Vučića” – „da li da samo pobegne sa lica mesta” ili da se „odmah samoprijavi u policiju”.

No, svaku šalu na stranu Nebojša Ristić pokušava da pronađe kragujevačkog Aleksandra Vučića kako bi mu uštedeo trud, vreme i novac vađenja nove lične karte.

– Objavio sam jutros na svim društvenim mrežama da je lična karta kod mene. Međutim, čovek je 1952. godište, pa nisam siguran da li ima i uopšte koristi društvene mreže. Na ovaj način se nadam da će preko medija videti ili on ili neko njegov, završava savesni građanin Ristić.

Aleksandar Vučić može da se javi Ristiću u njegovu saomuslužnu perionicu veša „Čisto da se zna” u Ulici kralja Milana Četvrtog broj 18, u kragujevačkom naselju Vašarište.

Do tada, lična karta čija je važnost do 2027. godine stoji na uvid u izlogu Ristićeve perionice.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari