Fudbaleri Vojvodine u subotnjem meču protiv Crvene zvezde igraće u dresovima na kojima je lik Siniše Mihajlovića 1Foto: FK Vojvodina

Na utakmici protiv Crvene zvezde, fudbaleri Vojvodine nastupiće u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića, člana druge šampionske generacije „stare dame“, saopštili su iz ovog kluba.

„Time ćemo i na ovaj način odati počast našem bivšem igraču i proslavljenom reprezentativcu, a posle meča, ovi dresovi će ići na aukciju, pri čemu će sav prihod od prodaje biti usmeren za lečenje malog Miloša Ćelapa iz Novog Sada, sedmogodišnjeg dečaka koji boluje od leukemije i kome je što pre neophodna transplantacija koštane srži“, kažu iz FK Vojvodina.

Siniša Mihajlović u Vojvodinu je došao iz Borova i ovo mu je bio prvi veliki klub za koji je nastupio. Sa Vojvodinom je osvojio domaću titulu, a kada je nakon toga prešao u Crvenu zvezdu i tamo je nanizao sve najveće uspehe ovog kluba. Osvojio je Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup.

Crvena zvezda i Vojvodina odigraće tako u subotu od 16 časova utakmicu u čast svog tragično preminulog velikana. Beogradski klub je odlučio da otvori kapije stadiona, tako će ulaz biti besplatan.

Navijači spremaju koreografiju u čast Siniše Mihajlovića, a na utakmici će biti i čitava njegova porodica.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari