Najnovije vesti
Slobodno vreme
National Geographic kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija: Prva knjiga "Životinje" stiže na kioske 3. februara

National Geographic kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija: Prva knjiga "Životinje" stiže na kioske 3. februara

Deca su od najranijeg uzrasta zainteresovana za svet koji nas okuružuje, za planetu, biljke, a posebno životinje. Postavljaju pitanja o tome kako stvari funkcioništu, kako nastaju, vole da uče o životinjama.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Promo
.

Knjige su bogate prelepim fotografijama i informacijama koje su prilagođene predškolskom i ranom školskom uzrastu. One nam omogućavaju da provedemo kvalitetno vreme sa decom, uživajući u njihovoj radoznalosti i ljubopitljivosti. Čitajući deci stvaramo uspomene za ceo život, ali i temelje budućim obrazovim ljudima otkrivajući im čaroban svet knjiga.

U prvoj knjizi deca će se upoznati sa žirafama i saznaće da nisu velike spavalice, kako se brani, kako se hrane. Zebre spavaju stojeći, delfini moraju da izlaze na površinu da udahnu vazduh, a vidru gusto krzno štiti od hladnoće. Zanimljivo je da koalin dah miriše na bombone za grlo jer se hrane lišćem eukaliptusa. Ove i još mnoge zanimljive činjenice uz divne fotografije ćete saznati u prvoj knjzi koja nam na kisoke stiže ovog petka, 3. februara.

U kolekciji se nalazi dvadeset i pet knjiga. Nakon prve knjige, sledi More, Džungla, Čuda priode…a tu su i knjige pod nazivima Prirodne pojave, Nauka, Ko je ko, Vreme

Knjige će biti dostupne na kioscima i prodajnim mestima štampe, svakog petka izlazi nova knjiga. Prva knjiga Životinje izlazi 3.2. Cena prve knjige je 299 din, dok će sve ostale biti 499 dinara. Svakog petka izlaziće nova knjiga. Sakupite vrednu kolekciju i uživajte sa mališanima u dragocenom vremenu provedenom uz knjige. Ukoliko porpustite neku od knjiga iz kolekcije možete je naručiti onlaj preko sajta www.dexy.co.rs

Više informacija o kolekciji na sajtu izdavačke kuće www.egmont.rs