Najbogatije sestre u Srbiji privlače pažnju gde god se pojave: Jovana Mišković i Maša Karić ponele papreno skupe tašne! (FOTO)

03.02.2023

10:37

2

Mnogi ih nazivaju i domaćom verzijom sestara Hilton

Najbogatije sestre u Srbiji privlače pažnju gde god se pojave: Jovana Mišković i Maša Karić ponele papreno skupe tašne! (FOTO)
Jovana Nikolić Mišković, Maša Karić - Copyright Instagram printscreen/jovananikolicmusic

Jovana Nikolić Mišković i Maša Karić svakako su jedne od najstilizovanijih dama sa domaće javne, te ih mnogi na društvenim mrežama nazivaju "najbogatijim sestrama u Srbiji"

Obe plavuše su u srećnim brakovima, Jovana Nikolić je udata za biznismena Marka Miškovića, sa kojim ima dve ćerke, a malo ko zna da je Maša, Jovanina rođena sestra, udata za sina Sretena i Slavice Karić, Bojana. Venčali su se 2007. godine, a ubrzo nakon venčanja dobili su i blizance.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Mišković i Maša Karić

Sada su se pojavile na jednom prestoničkom dešavanju i tom prilikom privukle pažnju svih prisutnih. Pevačica je crnu kompoziciju "razbila" belim topom i "Dior" kaišem sa zlatnom šnalom, a čitav stajling upotpunila je efektnim šeširom.

Sa druge strane, Maša se odlučila za elegantan blejzer u bakarnoj boji i efektan nakit.

Obe sestre su ponele tašne luksuznih modnih brendova, Jovana belu "Botega Veneta", koju na sajtovima možete naći za 3.800 evra, a Maša je sve zaokružila preskupom "Hermes" tašnom, prestižnog modela "Keli" u crnoj boji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike