Objavljena prva fotografija evrovizijske scene u Liverpulu: Prizor milione ostavio bez daha! (FOTO)

03.02.2023

10:07

0

Mnogi komentarišu da bina nikada nije izgledala spektakularnije

Objavljena prva fotografija evrovizijske scene u Liverpulu: Prizor milione ostavio bez daha! (FOTO)
Evrovizija - Copyright Profimedia

Prestižno muzičko takmičenje Evrovizija ove godine biće održano u maju u Velikoj Britaniji, u Liverpulu, jer prošlogodinji pobednici zbog situacije u zemlji nisu u mogućnosti da organizuju ceremoniju.

Sada je na zvaničnom Instagram nalogu Evrovizije objavljeno nekoliko fotografija scene na kojoj će se celoj Evropi predstaviti takmičari iz raznih zemalja.

Veličanstvena scena oduševila je javnost, a mnogi korisnici društvenih mreža komentarišu da Evrovizija nikada nije izgledala spektakularnije.

Takmičenje će se održati 9, 11. i 13. maja 2023. u Liverpoolu, nakon što Ukrajina kao pobednik takmičenja 2022. godine s pesmom "Stefania - Kluš Orkestra" nije mogla ispuniti zahteve zbog sigurnosnih problema izazvanih ratom sa Rusijom.

Inače, mnogi su bili nezadovoljni odlukom da Ukrajina neće biti domaćin predstojeće Evrovizije. Čak je i Boris Džonson svojevremeno izjavio kako smatra da bi Ukrajina trebala organizovati Evroviziju jer su njihovi predstavnici pobedili i to zaslužuju.

Podsetimo, nacionalni izbor "Pesma za Evroviziju 2023" održaće se 1. i 2. marta, a samo najbolji takmičiće se u finalu 4. marta, kada će biti izabran novi predstavnik Srbije na prestižnom evropskom takmičenju.

Profimedia
Evrovizija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike