Da li biste se prijavili za najduži poljubac?

Turistička organizacija Vrnjačke Banje pozvala je danas kandidate da se prijave za takmičenje u najdužem poljupcu, koje će biti održano u Vrnjačkoj Banji 14. februara na čuvenom Mostu ljubavi.
Da li biste se prijavili za najduži poljubac?
Foto: Pixabay
Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Irena Alurac i Đorđe Božić koji su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.
Pobednici su ranijih godina bili birani u četiri kategorije - najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par, najmlađi par - stariji od 18 godina.
Sve učesnike očekuju vredne nagrade dok će pobednički par osvojiti vikend u Vrnjačkoj Banji, a novitet ove godine je i da će publika koja bude bodrila takmičare osvojiti jednu od nagrada, navodi se u saopštenju TO.
 
"Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju", poručuju organizatori. 
  • m

    03.02.2023 23:43
    Danas cuh na radiju ovu vest i meni je to tako degutantno, uopste nije romanticno,naprotiv.
    Mislim da intima nije za ulicu a jos manje za "takmičenje".
    Mnogo ima dobrih ideja koje bi mogle da postignu efekat koji se ovim takmicenjem hteo postici,ali meni je ovo bas bas neukusno da ne kazem vulgarna i jeftina imitacija romantike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti