Stanojević se izvinio navijačima Konje i najavio pojačanja! Svi se pitaju šta će biti ako se dogodi i peti poraz!

03.02.2023

09:14

0

Autor: D. P.

Stanojević poručio navijačima da je odgovornost samo njegova

Stanojević se izvinio navijačima Konje i najavio pojačanja! Svi se pitaju šta će biti ako se dogodi i peti poraz!
stanojevic - Copyright MN Press

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević već na startu svoje turske avanture sa ekipom Konjaspora doživljava teške trenutke.

Zeleno-beli su pred svojim navijačima juče poraženi četvrti put u nizu, tako da mediji u današnjim izdanjima prenose njegovo izvinjenje navijačima i obećanje da će se tim pojačati u narednom periodu. 

- Sva odgovornost je moja - istkao je Stanojević naglasivši da je njegov tim u drugom poluvremenu i nesrećno primio gol:

 

 

- Uveo sam Učea Ikpeazua u igru, ali ipak nismo postigli željeni rezultate nakon što smo primili gol i to je sve. Ja sam ovde trener, sva odgovornost je moja. Ovom timu su potrebna igračka pojačanja. Neophodno je ako želimo nešto da promenimo. Razmišljamo o kupovini tri igrača u ofanzivnoj zoni. Mi smo u očekivanju. Najavljeno je da će se to dogoditi pre meča protiv Fenerbahčea. Posebno se izvinjavam našim navijačima.

Turci spekulišu da bi meč sa Fenerom (6. februar) u Istanbulu mogao da bude poslednji na kojem je Konju predvodio Stanojević! On je potpisao ugovor na godinu i po dana.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike