Najnovije vesti
Vesti Društvo
PUTEVI SRBIJE UPOZORAVAJU Izmene u saobraćaju zbog radova: Teretnjaci na Horgošu čekaju dva sata, na Batrovcima PET SATI

PUTEVI SRBIJE UPOZORAVAJU Izmene u saobraćaju zbog radova: Teretnjaci na Horgošu čekaju dva sata, na Batrovcima PET SATI

Danas će se od 8 do 15 časova, izvoditi radovi na popravci oštećene sigurnosne zaštitne ograde u srednjem pojasu na deonici petlja Kovilj petlja Novi Sad Jug, u smeru ka Novom Sadu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Radovi na putu Foto: Dušan Aničić / Tanjug
Radovi na putu

U zoni radova saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom dok će se radovi izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Blic preporučuje

Od juče je izmenjen režim saobraćaja na deonici Putinci - Stara Pazova - Stari Banovci u Staroj Pazovi, pa tako za vreme izvođenja radova, vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska mosta skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju, prolaze ispod mosta desno i dalje servisnom saobraćajnicom pored mosta i državnog puta do ponovnog uključenja na državni put.

Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila.

Od 6. februara do 30. aprila biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Ljig (Latković ) Mionica (Maljević), zbog radova u naselju

Banja Vrujci. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na delu autoputa kod Bubanj Potoka u smeru ka Beogradu sutra će se izvoditi radovi na sanaciji kolovoza, zbog čega je na 200 metara ispred novoizgrađenih mostova za saobraćaj otvorena jedna traka ka Beogradu.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 120 minuta na Horgošu i Kelebiji, 300 na Batrovcim, 360 na prelazu Šid i sat vremena na Gradini.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Tanjug)