0
Evroliga

FOTO: Screenshot

JARAMAZ PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU PREKO KALINIĆA: Veče puno drame u Evroligi! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.23 u 00:04

Odigrana su samo 3 meča, ali je svaki bio sjajan.

Košarkaši Barselone bili su bolji od ekipe Bajerna iz Minhena, u 23. kolu Evrolige i to rezultatom 72:70. Tragičar ovog susreta bio je srpski reprezentativac Ognjen Jaramaz, koji je nakon dva pogođena slobodna bacanja za izjednačenje, promašio šut za pobedu u sledećem napadu svog tima, a sjajnu odbranu na njemu odigrao je Nikola Kalinić.

Jaramaz je bio siguran sa linije penala, što je donelo izjednačenje njegovom timu. Ipak, na drugoj strani, Higins je pogodio za 72:70, a u poslednjem napadu, oči u oči su se našli srpski reprezentativci Ognjen Jaramaz i Nikola Kalinić. Krilni košarkaš Barselone, ovog puta je odneo prevagu i doneo trijumf svom timu.

Kalinić je meč završio sa 4 poena, dok je Jaramaz upisao 12. Podsećamo, na ovom meču goste nije vodio Andrea Trinkijeri, koji nije otputovao na ovo gostovanje zbog smrtnog slučaja u porodici.

Na drugoj strani, isto tako fantastičan meč, gledali smo u Španiji, gde je Makabi slavio protiv Valensije sa 93:94. Harper je pogodio jedno od dva bacanja, pa nije uspeo da donese izjednačenje Valensiji na oko 10 sekundi do kraja meča.

Evroliga, 23. kolo:

Barselona – Bajern 72:70
Olimpija
 – Crvena zvezda 74:68
Valensija – Makabi 93:94

Petak:

18.45 Fenerbahče – Alba

19.00 Monako – Real Madrid

19.00 Žalgiris – Partizan

20.00 Olimpijakos – Efes

20.30 Baskonija – Panatinaikos

21.00 Asvel – Virtus


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter