Luka Dončić častio celu vaterpolo reprezentaciju Srbije 1EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Slovenački košarkaš oduševio Delfine tokom njihovog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama.

Koliki je Luka Dončić gospodin i koliko poštuje kolege sportiste sa prostora bivše Jugoslavije dokazao je i prošlog meseca, kada je izašao u susret najboljim vaterpolistima Srbije.

Izabranici novog selektora Uroša Stevanovića su između test dvomeča sa SAD i Španijom poželeli da prisutvuju jednoj utakmici najjače košarkaške lige na svetu, a zvezda Dalasa im je to omogućila.

„Luka Dončić nam je poklonio ulaznice, 25 karata je platio i zahvalni smo mu na tome. Nažalost, nismo ga upoznali, niti smo se videli sa njim. Do njega sam došao… Mi imamo dva Dončića u klubu. Oni su bliski rođaci sa Lukom. Preko njih i njegovog oca smo stigli do Luke.

Kontaktirali smo majku ovih naših momaka, ona jednog čoveka i sve je išlo tako brzo, da nama ne ostaje ništa drugo, do samo da se zahvalimo Luki. To je divan gest, nije bio obavezan prema nama. Nadamo se da ćemo moći da mu se revanširamo“, otkrio je prvi čovek kragujevačkog Radničkog, Jugoslav Vasović, prilikom gostovanja u podkastu Alesto, televizijskog novinara Aleksandra Stojanovića.

Tako su srpski vaterpolisti na licu mesta uživali u majstorijama fenomenalnog sina jedne Slovenke i jednog Srbina. Dok je kao Dalasov predvodnik obeležio tadašnju poobedu Maveriksa nad Hjustonom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari