Pančevci Aleksa Rakonjac i Marko Ninković na turniru u Minhenu

PANČEVO – Članovi Streljačke družine “Pančevo 1813” Aleksa Rakonjac i Marko Ninković nastupili su minulog vikenda na međunarodnom turniru H&N Cup-u u Minhenu u Nemačkoj.

Aleksa Rakonjac je takmičenje završio na 13. mestu puškom, a Marko Ninković na 14. mestu pištoljem u kategorijama juniora. Njih dvojica su nastupili u svojstvu juniorskih reprezentativaca Streljačkog saveza Srbije.

Aleksa Rakonjac je učestvovao na tri takmičenja juniora puškom, te je sa rezultatom od 622,6 krugova osvojio 13. mesto od 43 učesnika, a do finala sa osam najboljih juniora mu je nedostajalo samo 0,8 kruga.

Prethodno je postigao rezultat od 621,1 krug, a u miksu-mešovitim parovima puškom 308,8 krugova i Ljiliana Cvetković 314,3 krugova, su osvojili 23. mesto.

Marko Ninković je takođe učestvovao na tri takmičenja juniora pištoljem, te je sa rezultatom od 564 kruga osvojio 14. mesto od 48 učesnika, drugog dana je postigao rezultat od 560 krugova, a u miksu – mešovitim parovima pištoljem 276 krugova i Eleonora Radulović 275 krugova, su osvojili 29. mesto.

“Ovo takmičenje je bila odlična provera juniora pred odlazak na Prvenstvo Evrope, do kojeg će nastupiti još na tri takmičenja, Međunarodnom turniru Vojvodina Cup u Novom Sadu, Finalu Kupa SS Srbije i Juniorskom Prvenstvu Srbije”, kaže Siniša Veljković, sportski direktor SD “Pančevo 1813” iz Pančeva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.