Apex Legends Mobile se gasi manje od godinu dana nakon izlaska!

01.02.2023

23:44

0

Moći će da se igra na mobilnim telefonima do 1. maja

Apex Legends Mobile se gasi manje od godinu dana nakon izlaska!
Apex legends mobile - Copyright respawn entertainment

Kako prenosi Respawn Entertainment, mobilna verzija Apex Legendsa se gasi za nekoliko meseci, i to manje od godinu dana nakon lansiranja.

Na veliku žalost mobilnih gejmera, Apex Legends više neće biti dostupan na mobilnim telefonima od 1. maja 2023. godine. Da stvar bude još gora, Respawn je naglasio da igračima neće biti vraćen novac za kupovinu pretplata i itema u igri.

Apex Legends Mobile je izašao 17. maja 2022. godine. Vremenom je doneo ekskluzivne likove Rhapsody i Fade, ali je ipak zadržao klasične mape, game modove i oružja iz verzije za PC. Ipak, Respawn nije otkrio da li će Rhapsody i Fade u budućnosti biti ubačeni u originalnu igru.

 

 

- Respawn timu je oduvek bio cilj da fanovima pruži što bolje igračko iskustvo. Nakon sjajnog početka, nažalost nismo uspeli da ispunimo sopstvena očekivanja. Iz tog razloga, nakon meseci rada sa našim razvojnim partnerom, doneli smo zajedničku odluku da prekinemo rad na Apex Legends Mobile. Iako je ovaj ishod izuzetno razočaravajući, ponosni smo na igru koju smo napravili. Zahvalni smo našim fanovima i uvereni smo da je ovo ispravna odluka. Naša ljubav prema Apex univerzumu i našim igračima ostaje - radujemo se što ćemo zajedno sa vama da nastavimo da istražujemo ovaj univerzum, njegove likove i priče. U međuvremenu, cenimo vašu podršku i strpljenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike