Ova srpska glumica se prva skinula za ulogu u filmu: Njeno ime je čistota erotike (FOTO)

01.02.2023

23:31

0

Ona se nikada nije postidela zbog ovog angažmana

Ova srpska glumica se prva skinula za ulogu u filmu: Njeno ime je čistota erotike (FOTO)
Eva Ras - Copyright Printscreen Youtube/Peter Kien'in Dram Atölyesi

Glumica Eva Ras bila je prva glumica koja se osmelila da snimi scene potpuno naga. Ova uloga joj je donela veliku popularnost, a ta scena postala glavna tema o kojoj su brujali mediji, a ona kaže da se nikada nije pokajala zbog ovog poteza. 

Naime, ona se za potrebe filma na Makavejeva iz 1967. godine skinula gola, a u tome ne vidi ništa loše. Baš naprotiv, prijali su joj napisi svetskih medija. 

Tada je glumica imala dugu ravnu smeđu kosu, a scena koja je sve šokirala jeste kada je glumica naga legla na krevet, a potom došla crna mačka koja je sela na njenu zadnjicu. 

- Kako bih se pokajala kad je taj film zadivio planetu Zemlju. Moj lik u filmu „Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT” je „Njujork tajms” opisao rečima: "Nova zvezda ukazala se na istoku, njeno ime je čistota erotike, Eva Ras je simbol jedinstvene lepote savremene evropske žene!” Stekla sam popularnost i van granica tadašnje Jugoslavije. Taj film ne prestaje da živi i svugde su me prepoznavali po sceni u kojoj naga ležim, a crna mačka skače na krevet i ugnezdi se na mojoj zadnjici pa se umiva i prede - rekla je Eva pre nekoliko godina za medije i opisala kako je tada doživela snimanje tih provokativnih scena

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Eva Ras

- Nije bilo nikakvog simuliranja se*sa, bila je to žena koja je umela da razvlači pitu, da pravi čudesne, ogromne balone od sapunice, da pere veš i, kako je Bogdan Tirnanić pisao, umela je da pređe ulicu. I sve što je radila bilo je istinito, pita se mogla jesti, veš je bio opran, bez obzira na to što bi neko pomislio da je to bila samo gluma jer ja oduvek smatram da je vrhunac glumačkog umeća da glumac živi pred kamerama, jer na taj način uloga oživi i izmišljeni likovi postanu stvarni.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike