Capital.ba

Dogovor s Gazpromom 17. juna

11.06.2010. / 10:54

KAN, Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović najavio da će detelji zajedničkih poslova te kompanije i Gazproma biti precizirani 17. juna na Ekonomskom forumu u San Peterburgu.
Tada bi trebalo da bude riječi i o dolasku Gazprombanke na srpsko tržište i osnivanju zajedničke osiguravajuće kompanije Srbijagasa i Sogaza, kćerke-firme Gazproma, rekao je Bajatović u Kanu, gdje prisustvuje zasjedanju Evropskog poslovnog kongresa.
Bajatović je kazao je da je u Kanu s predsjednikom Uprave Gazporma Aleksejem Milerom razgovarao o realizaciji projekta podzemnog skladišta gasa u Banatskom Dvoru i gradnji gasovoda Južni tok.
Evropski poslovni kongres, čije je dvodnevno zasjedanje juče počelo u Kanu, je nevladina neprofitna organizacija, osnovana 1997. u Njemačkoj. Cilj te organizacije je razvoj ekonomske saradnje u zemljama OEBS-a, a ima 117 kompanija-članica iz 23 države. Beta

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!