Dule i ja smo sličniji, sa Marinom moram više da razgovaram: Mirka otkrila kako rešava probleme sa Vujadinovim roditeljima

01.02.2023

18:24

0

Glumica je uz njih odrasla, pa se ne libi da im kaže sve što treba

Dule i ja smo sličniji, sa Marinom moram više da razgovaram: Mirka otkrila kako rešava probleme sa Vujadinovim roditeljima
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Mirka Vasiljević je godinama u vanbračnoj zajednici sa Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece. 

Glumica je više puta pričala da su oni odrastali zajedno, a da su tokom svih ovih godina imali podršku porodica. Jednom prilikom je, bez zadrške, priznala da sa Vujadinovim ocem Duletom ima dobar odnos, dok sa Marinom ponekad mora malo više da razgovara.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Antonio Ahel/ATAImages
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta ili ne odgovara, a budući da sam uz njih odrasla jer sam deo te porodice od svoje 19. godine, onda im to uvek i kažem - rekla je Mirka, navodi Story, pa dodala:

- Dušan i ja smo nekako sličniji, tako da slično funkcionišemo, dok sa Marinom imam situaciju da jedno misli, drugo se desi, treće razume, tako da sa njom nešto više moram da razgovaram nego sa Dušanom. Naravno, i oni imaju pravo da meni nešto kažu ako im smeta - poručila je Mirka, koja ne krije da sa Marinom ima ponekad nesuglasice.

ATA Images/Antonio Ahel
Dule Savić i Marina Rajević Savić

Inače, Marina Rajević Savić uvek ističe da podržava svoju snajku, i isto tako staje u odbranu njenih stavova, a jednom prilikom je poručila da sve dok je žena poput Mirke, za Srbiju ima nade.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike