Komšije i zvanično odustale od golmana, Piksi dobio veliko pojačanje

On je trebalo i da debituje za Orlove, no, klub je zabranio njegov transfer

Put golmana Vladana Kovačevića je veoma čudan. Rođen je u Banjaluci, prošao je mlađe kategorije Bosne i Hercegovine, ali nikad nije branio za „A“ selekciju ove zemlje, pošto želi da brani za Srbiju, što je sada i zvanično potvrdio selektor BiH Faruk Hadžibegić.

Kovačević je dobio pozive selektore Peteva, ali je svakoga puta presedeo na klupi, te mu je to ostavilo mogućnost da brani za neku drugu selekciju, koja je u ovom slučaju Srbija. Golman Rakova je dobio poziv i selektora Piksija za meč protiv SAD, međutim, klub nije dozvolio da brani na ovoj utakmici.

To je ostavilo pitanje i da li će se Kovačević odlučiti za drugu reprezentaciju, ali je i selektor BiH rekao da je priča gotova, te da ovaj golman ne želi da čuje za drugu reprezentaciju izuzev Srbije.

– Njegov izbor je Srbija, ali moram reći da mi imamo sjajne golmane, koji su u dobroj formi. Ibrahim Šehić, Kenan Pirić i Nikola Vasilj su tu već dugo i čine dobar trio. Imamo i celu plejadu dobrih golmana koji dolaze, tako da ne treba da brinemo za tu poziciju, koja je jako specifična – rekao je Hadžibegić za portal „Sport1“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.