Najnovije vesti
Zabava
Marija Kilibarda otkrila zašto je Bane Vučelić još nije oženio

(VIDEO) KILIBARDA OTKRILA ZAŠTO JE VUČELIĆ JOŠ NIJE OŽENIO Voditeljka otvorila dušu: "Kad živite zajedno i dobro i loše izađe na videlo"

Voditeljka Marija Kilibarda već tri godine je u vezi sa Branislavom Vučelićem, a sad je rešila da otkrije niz detalja iz njihovog odnosa.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Marija Kilibarda, Branislav Vučelić Foto: Ringier
Marija Kilibarda, Branislav Vučelić

- Nema burme još uvek, ne, ja neke stvari saznajem iz medija, to pišu tako... Nismo još "dobacili" do prstenja. Ponekad se zabavljam kad čitam te naslove. Često se i iznerviram - kazala je na početku Marija Kilibarda.

- Ne bih krila takve stvari kao što su brak, burma. Obećavam da ću reći medijima, evo... Tu smo, širimo ljubav, širimo sreću, pokušavamo stvarno da živimo u partnerstvu jednom. Bila je i korona, dve godine... Znate, kad stupite u odnos sa nekim, pa vas odmah zaključaju, onda nemate kud! Vi se upoznajete i sve ono najgore i ono najbolje izlazi iz vas - navela je Marija.

Marija Kilibarda, Branislav Vučelić
Foto: Ringier
Marija Kilibarda, Branislav Vučelić
Pročitajte još

- Ta korona je nama prekratila put upoznavanja. Mnogo brže smo se zbližili nego što bi se drugi ljudi pod normalnim okolnostima zbližili - dodala je harizmatična voditeljka sa osmehom na licu.

Marija Kilibarda, Branislav Vučelić
Foto: Ringier
Marija Kilibarda, Branislav Vučelić

- Vi se dopadnete jedno drugom i odjednom ste zaključani... Onda tu nastane ili totalni kolaps ili kreće jedna duboka ljubav. Da kucnem u neko drvo, evo, kod nas je bilo ovo drugo - zaključila je Marija, a više detalja pronaći ćete u videu na početku teksta.