Skandal u Istanbulu, Evroliga će biti na velikom ispitu! Navijači Fenera nisu dali sudijama da odu u svlačionicu! (VIDEO)

31.01.2023

19:20

0

Autor: A. Š.

Olimpijakos ponizio Fener u prvom poluvremenu, navijači turskog prvaka pronašli glavne krivce za katastrofalan rezultat

Skandal u Istanbulu, Evroliga će biti na velikom ispitu! Navijači Fenera nisu dali sudijama da odu u svlačionicu! (VIDEO)
Sudije ne mogu da prođu do tunela u Istanbulu - Copyright Printscreen/Twitter/Basketnews

Velika je bura u Istanbulu, gde Fenerbahče i Olimpijakos igraju uvodni meč 22. kola Evrolige. Rezultat posle prvih 20 minuta nije nimalo prijatan za domaćina, čiji su navijači u sudijskom triju pronašli glavne krivce za katastrofalno izdanje izabranika Dimitrisa Itudisa.

Nedeljama unazad Fener se muči da uhvati pravi ritam, a kada su se žuto-crni ponadali da su konačno na pravom putu, pojavio se Olimpijakos i za 20 minuta ih „vratio na fabrička podešavanja“.

Pirejski tim je 17. minutu meča u Istanbulu vodio sa neverovatnih 46:16, a da stvar po domaćina bude gora nekoliko trenutaka ranije zbog dve tehničke greške isključen je Skoti Vilbekin.

Navijači Fenera nikako nisu mogli da se pomire sa onim što su gledali tokom prve dve deonice, pa je sudijska trojka (Robert Lotermozer, Jozef Bisang i Karlos Kores) prilikom odlaska u svlačionicu doživela veliku neprijatnost, pošto se nekoliko fanova domaćeg tima našlo na terenu i na nekoliko trenutaka im nije dozvolilo da dođu do tunela.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike