Kanselo „blokirao“ sve naloge Građana, pa otišao u redove Bajerna!

Sjajnog defanzivca nastavićemo da gledamo u Bundesligi u redovima šampiona

Niko ne zna šta se desilo posle Svetskog prvenstva sa Žoaom Kanselom u Mančester sitiju. Do tada standardan u odbrani i gotovo bez propuštenog minuta na terenu, po povratku sa pauze posle Katara bukvalno je zbrisan sa lica zemlje, barem kada je tim Građana bio u pitanju.

Pep Gvardiola mu je dao da nastupi na samo tri utakmice od povratka iz Katara, a mnogi su isprva mislili da je sve to deo onog bizarnog „ruleta“ koji sprovodi ovaj stručnjak u svakom klubu u kojem je bio. Njega nisu bili pošteđeni ni najbolji Erling Haland i Kevin de Brujne.

Ali izgleda ima nešto mnogo dublje iza odlaska Kansela iz Sitija. Svađa. I to sa Pepom. Brojni engleski mediji pišu da se njihov odnos toliko pogoršao da su sada na „ratnoj nozi“ i da je to bio jedan od glavnih razloga njegovog odlaska u Bajern iz Minehna, koji ga je danas promovisao kao novog fudbalera svog tima putem društvenih mreža!

Dogovorena je pozjamica sa Bavarcima do kraja tekuće sezone, a sjajni Žoao će moći da bude otkupljen od strane Bajerna u slučaju da ovi budu zadovoljni njegovim partijama i igrama na proleće za sumu od oko 70 miliona evra.

Inače, u međuvremenu je Žoao Kanselo stigao da blokira sve naloge Mančester sitija i Građana, kao i navijačkih grupa ovog kluba na drutšvenim mrežama, čime je poslao jasnu poruku šta misli o trenutnom stanju u ovom timu. Engleski mediji tvrde da su ga i saigrači sklonili po strani zbog navodne toksične atmosfere koju je proizvodio.

Nema sumnje da je Bajern dobio velikog igrača, koji će im pomoći da osiguraju novu titulu u Bundesligi, a gde su i dalje na vrhu tabele.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.