');
Najnovije vesti
Blic Zabava

"Ne mogu da postignem da očistim kuću, skuvam ručak i KAČIM FOTKE" Tina Ivanović šokirala rečima o mužu: "Ne voli da me vidi u trenerci"

Pevačica Tina Ivanović godinama je na javnoj sceni i veliki je profesionalac kada su u pitanju nastupi.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Tina Ivanović Foto: screenshot
Tina Ivanović

Pevačica je istakla da, kada je u pitanju javni nastup, sve do detaja mora biti na svom mestu, je otkrila da teško postiže da se posveti fanovima i na društvenim mrežama, što namerava da promeni:

Blic preporučuje
Tina Ivanović
Foto: screenshot
Tina Ivanović

- Ne mogu sve da postignem, da očistim kuću, skuvam ručak i kačim fotografije na društvene mreže. Ne mogu dovoljno da se posvetim Instagramu, ponekad dobijem inspiraciju i okači neku zanimljivu fotku.

Tina godinama uživa u srećnom braku sa suprugom Zvezdanom, a priznaje da njen muž ne voli da je vidi u odreženim izdanjima.

- Ne voli da me vidi u trenerci i pidžami, a ja u tome najviše volim da provodim vreme. Kada ne radim, kada imam slobodno vreme dam sebi oduška tako da ponekad provedem ceo dan u pidžami, tako se najlepše osećam - priznala je ona.

Tina
Tina

Tina nam je otkrila da joj je upravo suprug najveći pokretač kada je karijera u pitanju i da stalno ima nove ideje.

- Zveki uvek ima neke nove ideje, on mi je najveći pokretač kada je karijera u pitanju, moram to da priznam - otkrila je pevačica.

VIDEO: Tina Ivanović pokazala dom