Muškarac sa Palilule uhapšen zbog nasilja u porodici: "Nogama i rukama je udarao po glavi i telu"

30.01.2023

21:18

0

Autor: J. J.

Policijski službenici PS Palilula u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su A. S. i njemu je napisana prijava za nasilje u porodici

Muškarac sa Palilule uhapšen zbog nasilja u porodici: "Nogama i rukama je udarao po glavi i telu"
Ilustracija - Copyright Pixabay

A. S. (33) je uhapšen zbog nasilja u porodici, nakon čega je priveden kod tužioca i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

On je više puta u januaru ove godine svoju suprugu N. I. (41) psihičkia maltretirao nakon čega bi je fizički napadao i tukao nogama i rukama po glavi i telu.

Policijski službenici PS Palilula u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su A. S. i njemu je napisana prijava za nasilje u porodici.

Sličan incident

Incident se dogodio na Čukarici, a za pokušaj ubistva se sumnjiči M.M.

Pokušaju ubistva muškarca G. K. (52) u stanu u beogradskom naselju Čukarica, za koje se sumnjiči njegova partnerka M. M. (44), navodno su prethodile svađa i tuča. Žena je u jednom trenutku, kao se sumnja, uzela nož i zabola ga G. K. u grudi.

Napad se dogodio u subotu, u ranim jutarnjim satima.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Kurir piše da je odzvanjala vriska i lupnjava vratima, a  da je "sa tom ženom komšijama borba svaku noć". Izvor navodi i da se ovaj par svađa i miri, ali da su u petak "arlaukali i tukli se".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike