Jet set

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima
Foto: Instagram | Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Savršena figura i izvajane noge poznate srpske glumice, oduševili su sve na društvenim mrežama

Jelisaveta Oraščanin, glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, uvijek je bila fatalna za muški rod. Osim talentom i šarmom, ona je plijenila i fizičkim izgledom.

Iako ima prirodno vitku figuru, ona nije krila da je uradila i određene intervencije kako bi svoj izgled dovela do savršenstva. Jelisaveta je prije nekoliko godina operisala nos i usta, kako prenosi Blic.rs.

Osim toga, ugradila je i silikonske implante u grudi, te korigovala jagodice, a klinika za ulješavanje je kako se navodi objavila da će im glumica biti zaštitno lice.

Bilo kako bilo, Jelisaveta plijeni svojim izgledom i izvajanim tijelom, nakon dva porođaja.  Ona je nedavno odlučila da zimske dane prekrati na jednom od najekskluzivnijih mesta -Maldivima. Sa ove prelepe destinacije, na kojoj je po svemu sudeći bila sa decom i prijateljicom, ona je svakodnevno objavljivala prelepe fotografije.

Svi su bili oduševljeni njenim izgledom u kupaćem kostimu, a posebno su hvalili trbušnjake na njenom stomaku, obzirom da je Jelisaveta majka.

Neki od oduševljenih komentara na viđeno su glasili:

''Auu koliko ti grmiš!!'', napisala je Kaja Ostojić ''Ko se ovde porađao?? Halo halo'' ''Bože, kako izgledaš!!!'', svi su dijelili oduševljenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije